Tarjoukset

Parhaimmat hotellitarjoukset varaat nettisivuiltamme! Tässä tämänhetkiset tarjouksemme:  10 % alennus  kun varaat viimeistään viisi päivää ennen saapumista ja maksat etukäteen varauksen yhteydessä. Varaus ei ole peruutettavissa eikä maksua palauteta.  20% alennus kun varaat vähintään kolme yötä. Varaa vuokrapolkupyörä majoituksen yhteydessä niin saat polkupyörän tarjoushintaan 12€/päivä. Normaali päivävuokra: 15€. 20% alennus kun varaat sunnuntai  ja maanantai…
Read more

Vuokraa pyörä!

Hotellilta vuokraat vaivattomasti hienon Jopon jolla pääset tutustumaan kauniiseen Tammisaareen! Päivävuokra (klo. 8-20)  on 15€/pyörä mutta pyörän saa myös varata pidemmäksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Aikuisten pyörien lisäksi meillä on vuokrattavana muutama lasten Jopo sekä lasten kuljetuskärryt. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!
Read more

Restaurant Strandis

Hotel Sea Frontilla on nyt ravintola joka on auki päivittäin klo. 11-20. Arkisin tarjoamme maittavan lounaan ja à la carte tarjoilu alkaa klo. 15 alkaen. Lisätietoja löytyy ravintolan sivulta ja Restaurant Strandiksen Facebook sivuilta. Tykkää Restaurant Strandiksen sivusta niin saat viimeisimmät uutiset.  
Read more

Matkanjärjestäjän palvelut!

Meiltä saat ohjelman, majoituksen ja ruokailun yhtenä pakettina! Ota yhteyttä niin suunnittelemme sinulle unohtumattoman retken Länsi-Uudellemaalle! Visit Southpoint Finland tarjoaa retkiä ja matkaohjelmia Suomen kauniiseen etelään. Länsi-Uudenman alue sijaitsee vain n. tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Palvelemme sekä yksittäisiä matkailijoita että ryhmiä. Teemme matkaehdotuksia sekä vapaa -ajan matkailijoille että työssään matkustaville. Visit Southpoint Finland on rekisteröity matkanjärjestäjä…
Read more

Aukioloajat tammikuu- maaliskuu 2017

Alkuvuodesta hotellin vastaanotto suljetaan klo. 18.00. Sisäänkirjoittautuminen on mahdollista myös 18 jälkeen, mainitse saapumisajankohta varauksen yhteydessä niin lähetämme lisätietoja sähköpostitse.
Read more

Induktiosilmukka asennettu

Olemme asentaneet juhlasaliimme induktiosilmukan, jotta kaikki pystyisivät nauttimaan juhlista meillä. Myös kokoushuoneista, hotellin toisesta kerroksesta, löytyy nyt induktiosilmukat. Ota yhteyttä ja varaa kokoustilan tai juhlasalin meiltä! Mikä on induktiosilmukka? Lue lisää!
Read more

Hangon Filosofiapäivät 4.-5.2.2017

Hangon Filosofiapäivät on jo kolmatta kertaa järjestettävä, raikas tapahtuma talven helmassa, helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna 4-5.2.2017. ”Suomen etelän” avara meri, pitkät rannat ja korkea taivas inspiroivat ajatukset lentoon myös talvella. Milloin viimeksi näit horisontin? Kolmansien Filosofiapäivien teemana on "Filosofiaa tavalliselle kansalaiselle ammattilaisten opastamana". Haluamme "jalkauttaa" filosofian jokaisen arkipäivään. Ohjelmassa on mm. luento kurinalaisuudesta, puheiden pitämisestä antiikin…
Read more

Toto konsertti 29.7.2017

Toto saapuu Tammisaareen! Valitettavasti hotellimme on jo täynnä mutta kannattaa käydä Raaseporin kotisivuilla katsomassa mitä muita majoitusvaihtoehtoja löytyy!
Read more

Hotelli on suljettu 21.12.2016-2.1.2017

Hotel Sea Front on suljettu joulupyhien yli  (21.12.2016-2.1.2017) Toivotamme kaikille asiakkaillemme Rauhallista Joulua ja oikein Hyvää Uutta Vuotta! Jos etsit majoitusta Tammisaaressa joulupyhien alla, suosittelemme Motel Marine. Tervetuloa meille taas 2.1 alkaen!
Read more

Tervetuloa Suomen etelärannikolle!

Koe Suomen etelärannikko! Meiltä löydät runsaan tunnin etäisyydellä Helsingista tai Turusta ja täällä voit kokea hiljaisen suomalaisen luontomme vuoden ympäri. HelsinkiWest on Länsi-Uudellamaalla toimivien matkailuyritysten yhdistys. Helsinki West on julkaissut uudet verkkosivut josta löydät Länsi-Uudenmaan parhaimmat matkailupalvelut! Käy tutustumassa!
Read more