Ravintola Strandis

Hotel Sea Front saa oman ravintolan! 29.4 Restaurant Strandis avaa ovensa Hotel Sea Frontissa. Ravintolaa tulee pyörittämään Karjaalta tutut Mikael Kokkonen, Samuel Mikander ja Anne Ingman (Köttkontrollen ja Linnanvoudin tupa). Lisätietoja löytyy hotellin kotisivulta sekä ravintolan Facebook sivuilta. Tykkää Restaurant Strandiksen sivusta niin saat viimeisimmät uutuudet.  
Read more

Matkanjärjestäjän palvelut!

Meiltä saat ohjelman, majoituksen ja ruokailun yhtenä pakettina! Ota yhteyttä niin suunnittelemme sinulle unohtumattoman retken Länsi-Uudellemaalle! Visit Southpoint Finland tarjoaa retkiä ja matkaohjelmia Suomen kauniiseen etelään. Länsi-Uudenman alue sijaitsee vain n. tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Palvelemme sekä yksittäisiä matkailijoita että ryhmiä. Teemme matkaehdotuksia sekä vapaa -ajan matkailijoille että työssään matkustaville. Visit Southpoint Finland on rekisteröity matkanjärjestäjä…
Read more

Aukioloajat tammikuu- maaliskuu 2017

Alkuvuodesta hotellin vastaanotto suljetaan klo. 18.00. Sisäänkirjoittautuminen on mahdollista myös 18 jälkeen, mainitse saapumisajankohta varauksen yhteydessä niin lähetämme lisätietoja sähköpostitse.
Read more

Induktiosilmukka asennettu

Olemme asentaneet juhlasaliimme induktiosilmukan, jotta kaikki pystyisivät nauttimaan juhlista meillä. Myös kokoushuoneista, hotellin toisesta kerroksesta, löytyy nyt induktiosilmukat. Ota yhteyttä ja varaa kokoustilan tai juhlasalin meiltä! Mikä on induktiosilmukka? Lue lisää!
Read more

Hangon Filosofiapäivät 4.-5.2.2017

Hangon Filosofiapäivät on jo kolmatta kertaa järjestettävä, raikas tapahtuma talven helmassa, helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna 4-5.2.2017. ”Suomen etelän” avara meri, pitkät rannat ja korkea taivas inspiroivat ajatukset lentoon myös talvella. Milloin viimeksi näit horisontin? Kolmansien Filosofiapäivien teemana on "Filosofiaa tavalliselle kansalaiselle ammattilaisten opastamana". Haluamme "jalkauttaa" filosofian jokaisen arkipäivään. Ohjelmassa on mm. luento kurinalaisuudesta, puheiden pitämisestä antiikin…
Read more

Toto konsertti 29.7.2017

Toto saapuu Tammisaareen! Valitettavasti hotellimme on jo täynnä mutta kannattaa käydä Raaseporin kotisivuilla katsomassa mitä muita majoitusvaihtoehtoja löytyy!
Read more

Hotelli on suljettu 21.12.2016-2.1.2017

Hotel Sea Front on suljettu joulupyhien yli  (21.12.2016-2.1.2017) Toivotamme kaikille asiakkaillemme Rauhallista Joulua ja oikein Hyvää Uutta Vuotta! Jos etsit majoitusta Tammisaaressa joulupyhien alla, suosittelemme Motel Marine. Tervetuloa meille taas 2.1 alkaen!
Read more

Tervetuloa Suomen etelärannikolle!

Koe Suomen etelärannikko! Meiltä löydät runsaan tunnin etäisyydellä Helsingista tai Turusta ja täällä voit kokea hiljaisen suomalaisen luontomme vuoden ympäri. HelsinkiWest on Länsi-Uudellamaalla toimivien matkailuyritysten yhdistys. Helsinki West on julkaissut uudet verkkosivut josta löydät Länsi-Uudenmaan parhaimmat matkailupalvelut! Käy tutustumassa!
Read more

Tammisaaren museo

Tammisaaren museokeskus EKTA tarjoaa monta kiinnostava näyttelyä. Tämän hetken näyttely avaa uusia näkymiä keskiaikaisen linnan arkeen ja elämään uusimpien tutkimusten myötä. Näyttelyssä "Raasepori - vallan linnake" voi tutustua linnan elämään keskiajalla. Raaseporin linnassa ja sen lähiympäristössä asui ja oleskeli kauppiaita, käsityöläisiä, sotureita, vouteja, linnaherroja ja -rouvia, ja jopa yksi kuningas. Linnan historiaan liittyy monia dramaattisia…
Read more

Artesaaniruuan kilpailu 10-13.10.2016

Ota osaa avoimeen artesaaniruoam suomenmestaruuskilpailuun Tammisaaressa!Suomi on Pohjoismaiden ministerineuvoston puheenjohtajamaa vuonna 2016. Puheenjohtajuuskauden ohjelmassa on myös ruoka-alan tapahtumia, joista suurin on artesaaniruokakilpailu. Suomalaisille ja pohjoismaisille osallistujille avoin artesaaniruuan suomenmestaruuskilpailu järjestetään Yrkeshögskolan Noviassa Tammisaaressa, Raaseporissa, 10.- 13.10.2016. Se toteutetaan maa- ja metsätalousministeriön ja Rannikon Ruoka -projektin  yhteistyönä. artesaLue lisää ohjelmasta.
Read more