Hotelli

Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla meren rannalla.Hotellissamme on 20 huonetta ja yli 40 vuodepaikkaa. Yhdeksän huoneista sijaitsevat enismmäisessä kerroksessa ja muut 11 huonetta toisessa kerroksessa. Hotellissa ei ole hissiä. Seaside-huoneistamme on merinäköala Pohjanpitäjänlahdelle. Huoneemme ovat viihtyisiä ja siistejä, ja niiden hintaan sisältyy aamiainen. Hotellissamme on myös tilaussauna, jota meillä yöpyvät vieraat saavat käyttää maksutta. Ulkoalueemme meren rannalla on viihtyisä ja aurinkoinen, lapsille leikkipaikka sekä mahdollisuus pelata petanquia.

Saapuminen

Syyskuusta huhtikuun loppuun vastaanotto on auki ma-la klo. 7.00-20.00 sekä sunnuntaisin auki klo. 7.00-13.00 ja 17-20.00.

Check-in saapumispäivänä klo. 15 alkaen ja check-out lähtöpäivänä klo 12. Lue lisää hotellin check-in ja check-out ajoista.

Jos tiedät saapuvasi vastaanoton ollessa suljettu, ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin niin neuvomme sinua miten toimia.

Pysäköinti

Hotellilla on iso parkkitila jossa vieraamme saavat pysäköidä ilmaiseksi. Isommat ajoneuvot sekä bussit mahtuvat myös hyvin. Talvisaikaan, vieraamme saavat aamuisin maksutta käyttää hotellin sähkötolppia.

Aamiainen

Aamiaishuoneestamme teillä on hieno näkymä Pohjanlahdelle ja kesäisin on erityisen mukavaa istua ja nauttia buffetaamiaisestamme aurinkoisella terassillamme. Tarjoamme joka päivä mm. tuoretta leipää paikallisista leipomoista, uunituoreita croissantteja, puuroa, leikkeleitä sekä tuoreita hedelmiä. Kahvin sekä luomuteen lisäksi voitte nauttia cappuccinosta. Nyt myös karjalanpiirakoita ja pekonia aamiasbuffetissa!

Aamiainen tarjoillaan ma-pe klo 6.30- 9.00  ja la-su klo 8.00-10.00.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleta meille, muista varata erillinen lemmikkihuone. Veloitamme 10€/yö/lemmikki. Lemmikkit eivät ole sallittuja aamiaishuoneessa mutta saavat oleskella terassilla omistajansa seurassa.  Pyydämme vieraita pitämään koiria ja kissoja kytkettyinä sekä kunnioittamaan vieraita jotka ovat allergisia tai pelkäävät eläimiä.

Hotellilla on myös oma lemmikkinsä, tanskalais ruotsalainen pihakoira, nimeltä Chips, pieni, iloinen koira joka näyttäytyy silloin tällöin hotellivieraille.