Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

1. Kenen vene tämä on?Usein kysyttyä Hotel Sea Front

Kennedy on kiinteistöomistajan troolari jonka kotisatama on hotellin laituri. Troolari on rakennettu Loviisassa ja on käytetty kalastukseen Itämerellä. Kennedy on täysin kunnostettu. Hyttipaikkoja löytyy 6 kappaletta ja niiden lisäksi löytyy sauna, suihku ja keittiö. Kesäisin laituri seisoo usein tyhjänä kun Kennedy matkaa saaristoon. Silloin tällöin troolari tekee myös yksityisristeilyjä. Ota yhteyttä jos haluat tietää lisää!
PS. Kukaan ei tiedä minkä takia se sai nimekseen Kennedy mutta kaikki tietää että veneen nimeä ei vaihdeta, se tietää epäonnea.

2. Onko hotelli auki ympäri vuoden?

Kyllä! Vaikka Tammisaari ja Raaseporin alue on vilkkain kesällä niin pidämme hotellin auki vuoden ympäri. Alueellamme on paljon nähtävää ja koettavaa vuoden ympäri ja löydätte ajankohtaiset tapahtumat sivulta www.evenemax.fi. Jouluna vietämme pidemmän loman. Lisätietoja aukioloajoista löydätte "hotelli" sivulta.

3. Ihanat puhelinkopit! Mistä ne ovat?

Mies joka rakennutti hotellin vuonna 1986 toi puhelinkopit Usein kysyttyä Hotel Sea Front
sekä lyhtypylvään Lontoosta samoihin aikoihin. Vielä 1990-luvun alussa puhelinkopeissa oli toimivia yleisöpuhelimia mutta tänä päivänä ne toimivat hotellin kirjastona. Vieraamme voivat vapaasti lainata kirjoja sekä lautapelejä. Pienenä kuriositeettinä voimme kertoa että lamppu viereisessä lamppupylväässä on palannut vuodesta 1997...

4. Saako koiran ottaa hotelliin mukaan?
Kyllä! Meillä on muutama lemmikkihuone mutta muista mainita lemmikistä varauksen yhteydessä. Lisätietoja lemmikeistä löydät Hotelli-sivulta.

5. Olemme menoissa häihin, saako kirjoittautua sisään ennen klo. 15?

Yritämme aina parhaamme jotta vieraat saisivat huoneet aikaisemmin jos ovat menossa viettämään häitä tai muita juhlia. Koska uloskirjoittautuminen tapahtuu viimeistään klo 12 emme voi taata aikaisempaa sisäänkirjoittautumista. Kannattaa aina soittaa päivää ennen saapumista ja kysyä! Sisäänkirjoittautuminen ennen klo. 13 on maksullista (10€/h).

6. Haluaisimme jäädä hotellille 12 jälkeen, onko se mahdollista?

Riippuu tilanteesta. Jos huoneenne on varattu seuraavalle yölle, uloskirjoittautuminen on klo 12 muuten saatte jäädä huoneeseen vielä tunniksi. Uloskirjoittautumisesta klo. 13 jälken peritään lisämaksu (10€/h).

7. Tarvitsen laktoosittoman ja gluteenittoman ruokavalio, onnistuuko?

Meillä on aina laktoositonta maitoa ja jugurttia aamiaispöydällä. Kannattaa mainita gluteenittomasta ruokavaliosta sisäänkirjoittautumisen yhteydessä niin varmistamme että teille löytyy tuoretta, kotileivottua gluteenitonta leipää!

8. Miksi hotellinne on täynnä erilasilla nettivaraussivustoilla mutta kun teille soittaa niin teillä on vapaita huoneita?

Jotta voisimme  hallinoida huoneita parhaalla mahdollisella tavalla ja välttää ylibuukkausta niin pidämme pienen kiintiön erilaisilla varaussivustoilla. Nämä sivustot markkinoivat aina huoneita "viimeisinä" vaikka todellisuudessa niitä voi olla enemmän vapaana. Jos meillä on ainoastaan muutama huone vapaana niin niitä ei pysty ollenkaan varaamaan netin kautta. Kannattaa aina soittaa tai lähettää sähköpostia ja kysyä jos löytyy vapaita huoneita!