Hääjuhla

Hääjuhla meren äärellä Raaseporissa.

Vietä ikimuistoinen hääjuhla Tammisaaressa!

Hääjuhla on yksin elämän kohokohta. Tarjoamme teille kauniin, tilavan salin hotellissamme Pohjanlahden äärellä jossa on ihana juhlia auringon laskussa.
Autamme teitä järjestämään juuri teidän näköiset häät jossa me pidämme huolen kaikista järjestelyistä ja te nautitte juhlista ja toisistanne. Meiltä saa melkein koko paketin saman katon alta: ruoat ja juomat suunnitellaan hääparin toivomusten mukaan, hotellissa on tilaa häävieraille ja hääparille löytyy myös oma romanttinen huone hääyötä varten.

Meille on helppo tulla maanteitse ja meriteitse. Miltä kuulostaisi, jos hääpari saapuisi paikalle hevoskärryllä tai moottoriveneellä? Näyttävän sisääntulon jälkeen on ihanaa juoda tervetuliaismaljat kauniilla terassilla!

Juhlasaliin mahtuu noin 120 henkilöä, samassa tilassa on myös tanssilattia ja pieni näyttämö josta orkesterilla on hieno näkymä juhlijoiden yli. Jos haluatte apua orkesterin löytämisessä, ottakaa yhteyttä Scendragetin Roggan kanssa.

Hotellissa on myös muita tiloja joita voi käyttää mm. lasten ohjelmien järjestämiseen.

Vihkiminen Raaseporissa

Valitsisittepa kirkollisen vihkimisen tai siviilivihkimisen, Raaseporissa löytyy monta romanttista vihkipaikkaa. Lähin kirkko on Tammisaaren upea kivikirkko joka on peräisin 1600-luvulta.

Hääjuhlan menu

Ruoka on häissä hyvin tärkeä ja haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää ja maukasta ruokaa. Panostamme hyviin, lähituotettuihin raaka aineisiin. Menun sunnittelemme aina yhdessä asiakkaan kanssa. Ota yhteyttä niin annamme teille tarjouksen!

Tervetuloa meille viihtymään! Lisätietoja hääjuhlistaa antaa Henrica.