Matkailupalveluita Länsi-Uudellamaalla

Ilmatyynysafari 2015Länsi-Uudellamaalla on paljon nähtävää ja koettavaa matkailijalle! Tällä sivulla muutama vinkki mitä kaikkea alueeltamme löytyy. Lisää matkailupalveluita Länsi-Uudenmaan rannikkokunnilta löytyy Helsinki Westin sivuilta. Katso myös luontoretkitarjontaamme. Alueella toimii myös matkanjärjestäjiä: Visit Southpoint Finland sekä Friman matkat.

Majoitusta

Länsi-Uudeltamaalta löytyy monenlaista majoitusta. Voit yöpyä hotellissa, mökissä tai vaikkapa aidossa linnassa!

Hanko: Hotel Regatta
Raasepori: Motel Marine, Mustion Linna
Inkoo: Westerby Gård
Lohja: Hotelli Lohja , Koivulan Kartano, Martinpiha
Karjalohja: Kylpylähotelli Päiväkumpu , Puujärven loma
Saukkola: Myllyniemi
Siuntio: Siuntion Kylpylä

Ruokailua

Alueeltamme löytyy monta hyvää ruokapaikkaa jotka tarjoavat paikallisia herkkuja. Westerby Gårdilla sekä Mustion Linnalla on erinoimaiset keittiöt. Niiden lisäksi löytyvät mm. På Kroken ja Ravintola Origo Hangossa. Erikoiskahviloitakin löytyy mm Café Lauri  Lohjalla ja Alitalon viinitilan kahvila jossa voi myös maistella talon viinejä.

Aktiviteetteja

Länsi-Uudellamaalla löytyy aktiviteetteja joka lähtöön. Muun muassa Kisakallio  tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille, perheille, seuroille sekä yrityksille liikunnallisia elämyksiä. Kisakeskuksessa Pohjankurussa voit kokeilla monta eri urheilulajia kesäisin ja talvisin. SE-action Oy mm järjestää melontaretkiä ja vuokraa melontavälineistöä.

Ravanti Events  järjestää erilaisia yksityishenkilöille sekä yrityksille tapahtumia läntisellä Uudellamaalla.  Vivamon Toimintakeskuksessa järjestetään erilaisia tapahtumia ja kursseja, siellä sijaitsee myös Pyhän Birgitan kappeli ja Pohjoismaiden ensimmäinen Hiljaisuuden puutarha. Sommaröstrandin ilmatyynysafarit Tammisaaresta ovat upea elämys talvisaikaan!