ALKURUOAT

Suolattua naudanlihaa ja sieniä

tarjoillaan sienicremen, piklatun sienen ja sipulin sekä kuusenkerkkäöljyn kera

11€ 

Silliä ja rosollia

tarjoillaan smetana sillin, suolakurkun, piklatun punajuuren sekä yrttisalaatin kera

11€

Juuresconsommé

tarjoillaan sipulipyreen, friteeratun naudankielen, piklattujen vihanneksien sekä mausteöljyn kera

 

10€

 

PÄÄRUOAT

 

Glaseerattu Porsaanpaisti

tarjoillaan juurespyreen, ruusukaali bonne femmen, perunaa ruskistetulla voilla, liemikastikkeen sekä puffatun kamaran kera

24€

 

Nieriää ja puikula perunaa

tarjoillaan kukkakaalin, tillijauhon sekä kalamätikastikkeen kera

28€

 

Kaali ja selleri

tarjoillaan glaseeratun selleriohraterriinin, savustetun selleripyreen, paistetun sipulin, porkkanaconfitin sekä rapean kaalin kera

20€

 

JÄLKIRUOAT

 

Joulumakeisia

omenamarmelaadi, piparkakkutryffeli, appelsiinifudge, puffattu joulupuuro ja puolukkageeliä

9€

 

Lakka ja karamelli

sitruspiiras, marenki, karamellimousse, marinoitu lakka ja lakkageeliä

11€

 

Mandariini ja nejlika

mandariinisorbet, nejlikalla maustettu makeinen, ruskistettu voilunta, mandariinigeeliä ja marinoituja mandariiniviipaleita

10€